2016-DTC-Jensen-Kasper-H-13MASCOT GP Danmark var ikke den bedste løbsweekend i år for Kasper H. Jensen, Hinnerup. Men han er stadig med i kampen om årets MASCOT Danish Thundersport Championship, hvor den sjette af årets syv afdelinger i denne weekend køres på Rudskogen Motorsenter i Norge.

 

”Jeg havde fantastisk fart i både kvalifikationen og i sidste heat, så trods lidt uheld har jeg masser af tro på en god weekend,” siger Kasper H. Jensen på baggrund af seneste mesterskabsafdeling. Og han glæder sig til de norske udfordringer.

”Det er en bane, som jeg har det godt på, og som inviterer til rigtig godt race. Vi skal bare have fokus på, at der trods alt stadig er masser af point tilbage at køre om, så det handler endnu en gang om at få gode placeringer i alle løb.”

Michael Markussen, Kolding, og Kasper H. Jensen topper tabellen for MASCOT DTC-serien alt efter, om man regner i brutto- eller nettopoint. Men i denne uge er Casper Elgaard, Risskov, rykket tættere på dem, efter at han fik medhold i en sag i Amatør- og Ordensudvalget efter Copenhagen Historic Grand Prix.

”Vi er glade for, at Casper Elgaard har fået sin andenplads” siger teamejer Martin Frederiksen. ”Det øger kampen i toppen helt vildt, og det har vel sjældent været så spændende. Det kan meget vel bliver afgjort i sæsonens allersidste løb.”

”Vi er klar til kampen. Vi har speeden, Kasper kører stærkt hele tiden og efter sejren til Frederik (Schandorff, red.) sidst, tror jeg, at han kommer til at score rigtig mange point i de to sidste afdelinger.”