Lørdag formiddag tilbragte deltagerne i MASCOT Danish Thundersport Championship med at køre den anden fri træning, inden det i eftermiddag ved 16-tiden går løs med den kvalifikation, som skal bestemme startopstillingen til søndagens første kvalifikationsheat.

Denne gang var det Kasper H. Jensen, som var hurtigste mand, da han satte en tid, der var to tiendedele bedre end Jan Magnussen, mens den anden mesterskabsførende – Lasse L. Sørensen – havde problemer med at finde det rette setup på sin Flexlease-bil. Han manglede således ni tiendedele i forhold til den regerende mester og måtte – omend marginalt – samtidig se sig overgået af sine to teamkammerater Mikkel C. Johansen og Lasse L. Sørensen.

Flere kørere gjorde fremskridt mod stopuret. Det gjaldt således veteranen Kris Nissen – som var ottendehurtigst – og debutanten Jacob Mathiassen – der satte 12. bedste tid.

Knapt så godt gik det for Christian Sørensen, der kun nåede en enkelt omgang, mens Christer Gislerud slet ikke blev noteret for en tid.