Stark Racing fordobler sin indsats i årets MASCOT Danish Thundersport Championship. Hidtil har teamet, der drives af Massive Motorsport, indsat to biler i mesterskabet, men i år fordobler man bilflåden. Udover den regerende DTC-mester Kasper H. Jensen og veteranen Kris Nissen, som gør comeback, indsætter man et juniorteam med biler til to DTC-debutanter.

”Det er Nicolaj Kandborg og Christian Sørensen, som skal køre disse to biler,” fortæller teamchef Casper Elgaard. ”Det er to unge kørere, som godt kan blive fremtidens stjerner i DTC, og vi er glade for at kunne give dem muligheden for at være med i vores team.”

I den seneste sæson deltog både Nicolaj Kandborg og Christian Sørensen i Formel FDM, men nu skal de tumle mange flere hestekræfter.

”For dem begge er det et kæmpespring at komme fra Formel FDM til DTC, og jeg forventer heller ikke, at de er med oppe i toppen til at starte med,” siger Casper Elgaard. ”Der er mange ting, de skal lære, men jeg tror meget på deres evner, og jeg forventer, at vi kommer til at se to unge kørere, som kommer til at overraske i sæsonen.”

Christian Sørensen kommer med 12 års erfaring fra dansk og international karting, hvor han bl.a. blev tysk mester og toer i World cuppen, og så har han haft en enkelt forsmag på en DTC-racer.

”Sidste år havde jeg en tur i en DTC-racer på en halvtør og halvvåd bane,” fortæller Christian Sørensen. ”Det var lidt af en kamp med 450 hestekræfter, men det gælder om at få kørt noget test. Jeg har også prøvet andre hurtigere biler, men der er ingen tvivl om, at det bliver noget af et kvantespring.”

Nicolaj Kandborg har derimod sin første DTC-test til gode.

”Der bliver også en masse nye ting, jeg skal lære med selve bilen,” siger han. ”Jeg startede ud med banesport i 2015 efter at være kørt i karting. Vi tog dengang springet til Legend Car. Det var anderledes, men dette her er noget andet end det, jeg har været til. Der er flere hestekræfter og mere brøl på.”

”Jeg er 19 år og bliver yngste mand i feltet, så det bliver lidt af en udfordring.”

Første løb, som de to unge kørere skal deltage i, er Åbningsløbet på FDM Jyllandsringen den 23. april.