Da starten gik til andet kvalifikationsheat for MASCOT Danish Thundersport Championship ved Classic Race Aarhus, lignede det et topresultat for en af feltets unge kørere, Andreas Jochimsen.

Men det endte med det stik modsatte, da han falstringen sammen med teamkammeraten Lasse Sørensen og eksmesteren Jan Magnussen på vej ind på Kongevejen leverede et af de mere bizarre sammenstød, hvor Lasse Sørensens bil stod på tværs foran de andres.

Mens Lasse Sørensen og Jan Magnussen blev klar til finalen, så blev Andreas Jochimsen det ikke. Han havde fået et slag på sin højre hånd, måtte på sygehuset og fik her lagt gips på hånden.

”Jeg har i dag været på hospitalet, men de ville dog ikke scanne den, så vi prøver at søge mod privathospital, for vi vil gerne have en afklaring, om den er brækket eller ej,” fortæller den uheldige kører fra Team Flexlease.nu/Strøjer Tegl.

”Jeg har stadig gips på, og den gør stadig lidt ondt efter slaget i går, men jeg håber jo selvfølgelig, den ikke er brækket, så jeg kan blive klar til løbet på Ring Djursland om to uger. Det er dum knogle, som er blevet trykket, men jeg krydser fingre for, at den bare skal have lidt ro.”

Foto: Henning Smed.