Selv om LM Racings Lars Mogensen kan se tilbage på sin hidtil bedste sæson som teamchef i MASCOT Danish Thundersport Championship, hvor Dennis Lind vandt finalerne ved både Classic Race Aarhus og Copenhagen Historic Grand Prix og i søndags satte ny banerekord på FDM Jyllandsringen, så er han for længst begyndt at kikke frem mod 2019.

”Nu har John Nielsens team (Team Flexlease, red.) i to år taget kører- og teammesterskabet, og Casper Elgaards team (Stark Racing) har taget titlerne i år, så til næste år må det være LM Racings tur til at tage mesterskaberne,” siger Lars Mogensen. ”Og jeg skal have sat det stærkeste hold.”

I 2018 bestod holdet af Frederik Schandorff, Dennis Lind og Jacob Mathiassen, som sluttede på henholdsvis tredje-, ottende- og niendepladserne i kørermesterskabet.

”Det er planen, at jeg også kører med tre biler i DTC til næste år,” siger Lars Mogensen. ”Jeg har i ugen efter DM-Finalen fået henvendelser fra tre mulige kørere, mens Dennis er stadig et varme emne, og jeg håber, at vi kan finde budgettet til ham, ligesom jeg også er utrolig glad for Frederik og Jacob.”

Foto: Henning Smed.