På søndag skal MASCOT Danish Thundersport Championship afgøres ved Yokohama DM-Finalen. På FDM Jyllandsringen har kvintetten Frederik Schandorff, Mikkel C. Johansen, Jan Magnussen, Kasper H. Jensen og Lasse Sørensen muligheden for at tage titlen, men det er de tre sidstnævnte kørere, som har de største chancer. Og de bedste kort på hånden har Lasse Sørensen, efter at han hen over sommeren vandt tre finaler i træk.

”Det var fedt at have vundet tre i træk, men når man kommer til den næste weekend, skal man starte fra nul. Tænker man på, at man har vundet, bliver man for overlegen. Jeg har altid snakket mig selv ned igen efter en sejr,” siger Lasse Sørensen, der for tre år siden blev fransk mester i Formel 4-klassen.

”Når jeg deltager i et helt mesterskab, har jeg et andet syn på løbene, jeg kører. Det vigtigste for mig er at stå med det store trofæ, når sæsonen er færdig fremfor at vinde løb. Da jeg kørte i fransk Formel 4, kørte jeg for at have nogle solide løb og få så mange point som muligt. Det har vi også gjort i år. Det er min styrke til et mesterskab. Jeg bliver ikke så stresset over at miste en placering til et løb. Der er jeg mere rolig end andre.”

Den nordjyske racerkører har en klar strategi for, hvordan kan vil tackle Yokohama DM-Finalen.

”Jeg tror, at jeg kører, som jeg plejer,” siger Lasse Sørensen. ”Jeg vil ikke lave noget oversatset og vil lade Jan og Kasper køre oppe foran, hvis det er sådan tingene er, men hvis jeg kan vinde, vil jeg vinde.”

Foto: Henning Smed.