Kris Nissen vendte i sidste uge tilbage til de aktives rækker i bilsporten, da han på Misano-banen i Italien havde to testdage for sit nye team, Massive Motorsport / Stark Racing, forud for sit comebackløb den 23. april på FDM Jyllandsringen.

”Jeg har ikke fortrudt, at jeg har sagt ja,” fortæller Kris Nissen, som overraskede alt og alle – også sin kone – da han i sidste uge meddelte, at han ville gøre comeback.

”Jeg må sige, det var meget svært til at starte med. Det er jo en stor bil, og den er meget lig en V8 Star, som var noget at det sidste, jeg kørte. Det, der var svært, var, at Misano var i en anden udformning, end da jeg sidste gang kørte der, og vi kørte også den anden vej. Samtidig var det koldt og vådt, og den kombination gjorde, at det hele var lidt mærkeligt.”

Regnvejret forsvandt dog i løbet af testens førstedag.

”Da temperaturen steg, var det noget andet med bilen. Det var en helt anden fornemmelse, og der gik det nemmere. Vi satte slicks på, og jeg var overrasket over, hvor godt, bilen styrede, og hvor fint den kører, og så kørte vi bare omgang for omgang,” siger Kris Nissen. ”Første dag kørte jeg vel 70 omgange, og så var det vel 50 eller 60 omgange på andendagen. Det svarer faktisk til 250 omgange på Jyllandsringen.”

”Jeg glæder mig i hvert fald til at komme tilbage. Så må folk beslutte, om jeg har gjort det godt eller ej. Hvis jeg bliver sidst hele tiden, bliver jeg skuffet. Kommer jeg i top 10, er jeg meget overrasket.”

Kris Nissen skal teste yderligere forud for sit comebackløb i MASCOT Danish Thundersport Championship.

Foto: Volkswagen Motorsport.