Ronnie Bremer hører til blandt topkørerne i MASCOT Danish Thundersport Championship, men et kik på resultattabellen vidner desværre ikke om det niveau, som normalt er kendetegnende for den tidligere ChampCar-kører.

Farten er der. Det viste Ronnie Bremer ved Classic Race Aarhus, hvor han var treer på tiden, men det er heldet, som mere eller mindre er udeblevet i den første del af sæsonen.

Ved Åbningsløbet var køreren fra Racing Factory godt med fremme, men pludselig under acceleration ud af et sving blev den blå og sorte racer pludselig langsom.

”Det var en trækaksel, som pludselig knækkede, da jeg kørte fra den gamle til den nye del af Jyllandsringen,” forklarer han. ”Der var så ikke andet at gøre end at finde et sted, hvor jeg bare kunne komme væk fra banen, så jeg ikke generede de andre.”

Tilbage i ryttergården fik mekanikerne fra Racing Factory hurtigt skiftet trækasklen, så Ronnie Bremer kunne være med i finalen, og ved Classic Race Aarhus måtte de også rubbe neglene. Det var efter det første kvalifikationsheat, hvor Ronnie Bremer snittede betonen, spandt rundt og ødelagde bilen.

”Det var dyrt, men jeg har bare et super team, der fik bilen klar til dagen efter.”