Der var mange glade ansigter, da sidste afdeling af AutoMester Danish Thundersport Championship blev kørt på FDM Jyllandsringen. En af dem var Henrik Nøhr, Dragør, som endte med at løbe med AutoMester-titlen, men det var ikke det eneste, køreren i den mørkegrønne Chevrolet Camaro var glad for.

Fem glade herrer efter Yokohama DM-Finalen (f.v.): Casper Elgaard, Jan Magnussen, Ronnie Bremer, Martin Andersen og Henrik Nøhr (foto: CN Photo).

”Jeg er ubeskrivelig stolt, og skylder en kæmpe tak til teamet, samt vores sponsorer Autopartner, Au2parts, Nøhrs Bilcenter A/S og A-sign, som gjorde dette her muligt,” siger Henrik Nøhr. ”Vi har kørt en hel sæson uden tekniske problemer og uden at påkøre nogen, dog ikke uden at blive påkørt af andre.”

 

Henrik Nøhr har tidligere kørt i andre klasser som Special Saloon Car og Youngtimer-serien, men skiftede midt i 2014-sæsonen til AutoMester Danish Thundersport Championship. Det skifte har han ikke fortrudt.

For Henrik Nøhr var 2015 hans første fulde sæson i AutoMester Danish Thundersport Championship (foto: CN Photo).

”DTC er Danmarks kongeklasse, men DTC har også vist sig at være en klasse fyldt med sindssygt søde, rare og hjælpsomme folk, som har taget så fantastisk godt imod vores lille oldboys team. Det gælder lige fra mekanikere, teamchefer, køkkenfolk og til kørere og ikke mindst DTC-ledelsen,” siger Henrik Nøhr. ”Det vil vi alle i teamet gerne sige stort tak for. På gensyn i 2016.”