Michelle Gatting tager i weekenden hul på sin anden sæson i MASCOT Danish Thundersport Championship. Hun starter i en Ford Mustang bakket op af Andersen Biler med et helt nyt team, som er blevet etableret op til årets sæson.

”Med sit eget team er der meget, som skal på plads, men bilen er 100 procent klar, og det er det vigtigste,” siger hun. ”Jeg glæder mig, men jeg er også lidt spændt på vejret – det tror jeg alle er, for vejret kan jo være meget skiftende på denne tid af året.”

For et par uger siden tilbagelagde Michelle Gatting sine første kilometre i bilen. Netop på FDM Jyllandsringen.

”Det var en funktionstest, hvor vi havde en meget klar plan over, hvad vi skulle teste,” forklarer Michelle Gatting. ”Jeg skulle bl.a. køre bremser til, så vi har både bremseskiver og bremseklodser klar til sæsonen, og så skulle vi naturligvis sikre os, at alt sad fast, og at hverken olien eller vandet kogte over.”

”Heldigvis var alt, som det skulle være, og i det sidste træningspas fik jeg så lejlighed til at give gas, og det var en god følelse. Jeg kunne mærke en stor forskel i forhold til sidste års bil, og det passer mig også helt fint med de bredere dæk, som vi i år skal køre med i DTC.”

Foto: Julie Fennefors Vollertsen.