Michelle Gatting blev i 2016 den første kvindelige vinder af et DTC-løb. I 2017 kører racertalentet igen med, og med mottoet ”beaten by a girl” er hun klar til at give de andre kørere baghjul. Hun starter i MASCOT DTC-serien. Ambitionerne for 2017 er sat højt, og Gatting har et klart budskab med til de andre kørere:

”Der er rigtig mange mænd i motorsport, så jeg kører primært mod mandlige kørere. Feltet til DTC i år er super stærkt, men de kan godt forberede sig på at få kamp til stregen. Om jeg så bliver nummer et eller nummer 10, så er der i hvert fald nogen, der bliver ”beaten by a girl”,” siger Michelle Gatting.

På trods af Michelle Gattings unge alder, mangler hun ikke erfaring på fire hjul. Allerede som syvårig startede Michelle Gatting med at køre gokart og har siden arbejdet målrettet mod en karriere som professionel racerkører. Det 23-årige racertalent Michelle Gatting har store internationale drømme, og DTC er et vigtigt springbræt til at positionere sig blandt de bedste kørere. DTC-sæsonen starter den 22.-23. april få FDM Jyllandsringen. DTC-serien består af 7 løb

Hos FDM DTC glæder man sig over, at Michelle Gatting skal køre med løbene i 2017.

”Vi har en ambition om at vise, at motorsport er for alle, så derfor er det et kæmpe scoop, at vi har en af de bedste danske, kvindelige racerkører. Motorsport er historisk set præget af, at der er mange mandlige kørere, så det bliver spændende med en dansk kvinde i feltet. Særligt da hun har reelle vinderchancer, hun vandt jo et løb sidste år” siger Jesper Carlsen sports- og eventchef i FDM-DTC.