At det ikke er en forudsætning for at få succes i MASCOT DTC, at man har ti eller flere års erfaring i bilsporten, er Martin V. Jensen, Hinnerup, et tydeligt bevist på. Igennem sin forholdsvis korte karriere – som først startede i 2013 med løb i Yokohama Supper Cuppen – har han vist stærkt stigende formkurve, og det foreløbige højdepunkt kom ved løbet på Ring Djursland, hvor han vandt et kvalifikationsheat og blev nummer tre i finalen.

2016-DTC-Jensen-Schandorff-01

”Hele teamet var glad og stolte over det resultatet, og det var fedt, at det endelig lykkedes, og at se, at farten er der. Der var kun nogle få skrammer på bilen, og det var også rart, at vi ikke skal lave nogle reparationer,” siger Martin V. Jensen. ”Det var vist det, man kan kalde en vellykket søndag ovenpå en tidtagning, som ikke var så god.”

Køreren fra HM Racing har flere gange tidligere bejlet til en løbssejr, men det skete så i andet kvalifikationsheat på Ring Djursland.

”Der var virkelig meget tumult i det heat, og Jan Magnussen fik moslet sig igennem og kørt nogle af banen. Han lå foran mig og manglede at gennemføre en strafbane, da der var safety car på banen. Det gjorde, at han mistede sin føring, og jeg vandt heatet. Var løbet blevet givet frit igen, ville jeg alligevel have taget Jan, da han tog sin strafbane,” siger Marttin V. Jensen. Han fulgte de flotte takter op ved også at kæmpe med om podiepladser i finalen, hvor han blev treer.

”Jeg lå og baksede lidt med at holde Frederik Schandorff bag mig. Han havde nye dæk på, og til sidst var det mere overlevelse, og så ville vi begge være røget af, hvis jeg havde forsøgt at holde ham bag mig. Jeg tog det bare med ro og kørte den sikkert hjem.”