Kørerne i MASCOT Danish Thundersport Chamoionship leverede et fantastisk race, da andet kvalifikationsheat blev kørt ved Copenhagen Historic Grand Prix. Ti minutter før den planlagte start kom der en kraftig byge, der betød, at der blev erklæret wet race, så alle deltagerne i sidste øjeblik måtte skifte fra slicks til regnvejrsdæk.

Mikkel C. Johansen endte som søndagens første vinder, da han vekslede sin tredjeplads på gridden til en føring efter første sving, og herefter var der ingen konkurrenter, som kom forbi ham. Men bag køreren fra Team Flexlease/Strøjer Tegl blev der kæmpet i den helt store grad.

Kasper H. Jensen, Frederik Schandorff og Lasse Sørensen kæmpede om de tre sidste pladser i top 3 og endte i nævnte rækkefølge, men undervejs blev der byttet pladser, ligesom Kasper H. Jensen – der var startet fra position otte efter sin sejr lørdag – kom på overarbejde, da han kiksede en nedbremsning, måtte holde stille i en chikane og gentage overhalingerne på sine to konkurrenter.

Også Michelle Gatting og Ronnie Bremer havde en fantastisk duel, indtil sidstnævnte fik en defekt og endte i det slagne felt.