Nicholai Eberhard får en travl start på sin 2017-sæson. I hvert fald kommer han til at tilbringe mange timer bag rattet af en racerbil i tiden lige op til premieren på MASCOT Danish Thundersport Championship.

”Vi starter naturligvis med test med vores DTC-racer, men ellers har jeg lavet en aftale med Niels Borum og Scangrip Racing om at deltage i et belgisk langdistanceløb på Spa-Francorchamps i weekenden før DTC-premieren,” siger Nicholai Eberhard.

”Scangrip Racing deltager med en BMW 335i og starter i Spa 400, som køres den 16. april. Jeg har hverken prøvet at sidde eller køre i bilen, så det bliver lige på og hårdt. Det bliver utroligt spændende – også at prøve den belgiske Formel 1-bane.”

Nicholai Eberhard har i de seneste par sæsoner startet for familieteamet HM Racing, men er i år skiftet til LM Racing, hvor han får Andreas Jochimsen og Frederik Schandorff som teamkammerater.

”Det bliver en god sæsonåbner, for jeg får kørt 4-5 timer i alt og sammen med de testdage, vi ellers har planlagt, gør det, at jeg vil være mere klar til sæsonåbningen i DTC,” lyder det fra Nicholai Eberhard. ”Når jeg er kommet hjem fra Belgien, har vi i LM Racing en testdag på Jyllandsringen, så jeg skulle gerne være godt og grundigt varm, når vi starter kampen om mesterskabet.”

Foto: HM Racing.