Kasper Aaskov er i år i fuld gang med sin anden fulde sæson i MASCOT Danish Thundersport Championship, og ved det nyligt overståede Classic Race Aarhus havde han sin hidtil bedste DTC-weekend til dato.

”Banen kan jeg voldsomt godt lide, og så har vi en bil, som kører en hel weekend uden bøvl og brok,” siger den tidligere historiske kører. Men han peger også på en tredje ting som årsagen til sin succes i år.

”Jeg har arbejdet meget sammen med Tommy Schröter, som er motorsportscoach, og det er en kombination af dels mental coaching, dels de færdigheder, han har givet mig gennem timerne, som jeg tilbringer i hans simulator før et løb.”

At tilknytte Tommy Schröter som coach, er et meget bevist valg, Kasper Aaskov har truffet.

”Alle de år, hvor de unge har kørt gokart, har jeg spillet fodbold, så jeg er noget efter dem,” forklarer han. ”Jeg må jo tage den lange vej rundt, men jeg tror, at det har været medvirkende til, at det hele har båret frugt.”

2017 er teamets anden sæson i MASCOT Danish Thundersport Championship.

”Sidste år var vi grønne,” siger Kasper Aaskov, ”men i år har vi noget bedre styr på, hvad der skal checkes, og hvad der skal skiftes og gøres. Det arbejde, vi ligger i det, er forklaringen.”