Casper Elgaard, Risskov, fik det optimale udbytte ud af det første kvalifikationsheat for AutoMester Danish Thundersport Championship, der blev kørt tidligt søndag eftermiddag. En kanonstart katapulterede ham fra en startposition som nummer tre, ind imellem Jan Magnussen, Roskilde, og Ronnie Bremer, Hvidovre, til en føring, som han holdt helt til det ternede flag.

En flot start sendte Casper Elgaard i front for første kvalifikatitonsheat (foto: CN Photo)

Jan Magnussen kom dårligt afsted og afsluttede første omgang på fjerdepladsen, men fik sig kæmpet forbi Kasper H. Jensen, Hinnerup. Til gengæld var hans passage af Ronnie Bremer ikke helt efter bogen. Han ramte Ronnie Bremer, så denne røg rundt, og selv om han måtte indkassere to strafbaner for forseelsen, holdt han fast i andenpladsen.

 

Helt galt gik det derimod for Dennis Lind, Roskilde. Han blev involveret i tumult på den første omgang, fik skader på bilen og måtte tilsidst køre i pit og udgå.

 

Casper Elgaards sejr og Dennis Linds sortie betød, at det er blevet tættere i bruttoregnskabet. Dennis Lind har fortsat 352 point, mens Casper Elgaard er kommet op på 338 point. De er de to eneste, som kan vinde AutoMester Danish Thundersport Championship.