Casper Elgaard, Risskov, krydsede målstregen som nummer to i finalen ved Copenhagen Historic Grand Prix på Bellahøj Park. Men han fik intet trofæ for resultatet, da han i minutterne efter løbet blev udelukket. En udelukkelse, som han og Massive Motorsport har appelleret med henvisning til en række procedurefejl.

Casper Elgaard krydsede målstregen som toer i finalen ved Copenhagen Historic Grand Prix, men blev udelukket (foto: Dennis Risager).

Casper Elgaard fik i finalen en strafbane for at have ramt en chikane. Denne straf blev senere konverteret til en udelukkelse, da Stark-køreren ikke gennemførte strafbanen.

”Jeg mener ikke, at man har fulgt de procedurer, som reglementet foreskriver,” siger Casper Elgaard. ”Eksempelvis brugte man en kridttavle til skrive numrene på de kørere, som skulle have straf. I det foregående løb accepterede man da også, at kørerne ikke kunne se tallene, og man gav dem derfor et tidstillæg sådan som man altid gør, hvis en kører mod slutningen af løbet ikke kan udføre sin straf.”

”Da jeg ramte chikanen, kaldte jeg ind til mit team for at bede dem om at give mig besked, hvis jeg fik en straf. Tavlen var nemlig allerede ude, og jeg kunne ikke se numrene på den. Teamet fik på næstsidste omgang at vide, at jeg havde fået en straf og meldte det til mig, men fra reglementet vidste jeg, at hvis man fik sådan en straf kort før mål, ville den blive konverteret til en tidsstraf. Derfor fortsatte jeg.”