Nicholai Eberhard, Hinnerup, og FDM Jyllandsringen. De to ting har ikke været den bedste cocktail i 2015-sæsonen. Tre DTC-afdelinger er blevet kørt på banen ved Silkeborg og alle tre gange er han blevet offer for et sammenstød, som satte ham ud af spillet.

Tredje gang blev ikke lykkens gang for Nicholai Eberhard (foto: CN Photo).

”Det er et eller andet med Jyllandsringen og mig i år. Det er bare uheldigt, at jeg i alle tre løbsweekender har skullet udgå,” siger Nicholai Eberhard, som ved Yokohama DM-Finalen også fik en tidlig exit.

 

”Jeg lå midt i feltet og kom op mod hesteskoen, og så blev jeg ramt bagfra af Sebastian Aarvik og blev sendt rundt. Der kom fire-fem biler forbi, og så kom der en anden, som ikke kunne orientere sig og ramte mig foran. Det var en øv afslutning.”

 

Trods den skuffende Yokohama DM-Finale er Nicholai Eberhard dog tilfreds med sin anden sæson i AutoMester Danish Thundersport Championship.

 

”Overordnet set har sæsonen været ok, selv om det nogle gange har knebet, når vi har skullet finde et godt set-up. Selv om det har været vores andet år i serien, har det været et lærerigt år. Vi har fået fundet nogle gode mekanikere, som brænder for det, og vi ser frem til næste år,” siger køreren fra HM Racing.