Nicholai Eberhard, Hinnerup, er en af de kørere, som ser frem til det kommende løb for MASCOT DTC på Ring Djursland med glæde. Han håber nemlig på at kunne få revanche for resultaterne ved Classic Race Aarhus

2016-DTC-Eberhard-Nicholai-01

”Jeg havde mistet noget af træningen, og så var jeg faktisk lidt bagefter resten af weekenden,” fortæller han om årets første gadeløb. ”Noget af det, vi ikke havde nået at prøve af i træningen, måtte jeg gøre i tidtagningen, og da jeg så endelig var ude på den omgang, hvor jeg skulle sætte tiden, gik bilen i stå. Den dårlige tidtagning gjorde, at det var svært at komme op gennem feltet i de tre løb.”

”Teamet gjorde en god indsats for at forbedre min bil gennem weekenden, og selv om jeg fik en påkørsel i finalen, kunne jeg gennemføre uden de store skader. Teamet havde denne gang 200 gæster, og det var rart at kunne give dem en god oplevelse og noget af heppe på.”

Men i weekenden gælder det løbet på Ring Djursland – en bane, hvor Nicholai Eberhard fik et af sine bedste resultater på sidste år.

”Sidste år gik det helt fint på Ring Djursland, men det gik også fint for mig på Jyllandsringen,” siger Nicholai Eberhard. ”Jeg håber på, at vi kan tage nogle af de gode takter med derfra og give den fuld gas inden sommerferien.”