Det bliver nu muligt at følge træning, tidtagning og Super Pole fra den bedste danske motorsportsserie, MASCOT DTC. De mange løb fra Ring Djursland den 9. juni bliver sendt live på YouTube.

”Vi har valgt at udnytte de teknologiske muligheder, der er for at sende tv via YouTube. Vi ved, at der sidder en masse motorsportsinteresserede, som gerne vil følge med i både træning og tidtagningen, så vi udnytter, at vi alligevel har et produktionshold på plads og sender i denne sæson også live om lørdagen,” siger Peter Elgaard, FDM DTC-motorsport.

Og den nye tv-kanal er kommet godt fra start. Årets første løb på FDM Jyllandsringen midt i maj bød på hele seks timers live-sending. Lidt over 4.500 valgte at se med.

”Første løb var lidt en test for at afprøve konceptet, men tilbagemeldingerne har været meget positive, så vi håber, at flere vil se med i denne weekend. Der er masser af drama på banen, og det gode ved at sende på YouTube er, at man også kan følge med fra telefonen, hvis man er på farten,” siger Peter Elgaard.

På DTCs YouTube-kanal vil man lørdag den 9. juni kunne se dels de to træning, dels Super Pole-konkurrencen for MASCOT DTC, men også tidtagninger og løb for en lang række supportklasser.

Der sendes live fra lørdag fra kl. 11.00-17.00 og fra kl. 18.00-18.30. Den sidste halve time vil der være pressemøde med de bedste kørere fra Super Pole-konkurrencen. Løbene kommenteres af Thomas Wulff og Morten Alstrup.

Find DTCs YouTube-kanal her.