Da AutoMester Danish Thundersport Championship op til 2015-sæsonen tog springet og gik fra redigeret tv-dækning til live-tv-dækning på TV2 Sport, var der tale om noget af et sats. Men de viste sig at være et godt valg. Her, hvor der er gået et år med den nye landsdækkende sportskanal, kan man konstatere, at TV2 Sport allerede i sin første leveår er blevet Danmarks største og mest sete sportskanal.

2016-DTC-TV2-Sport-01

”Vi er både enormt ydmyge og meget stolte over den måde, de danske sportsfans har taget TV2 Sport til sig,” siger sportschef Frederik Lausen. ” At kanalen i sit første leveår ender med at være den mest sete sportskanal blandt alle danskere, havde kun de mest optimistiske af os turdet drømme om. Der er mange stærke og dygtige konkurrenter i vores branche, så der er grund til at lade propperne springe på redaktionen. Det er en kæmpe cadeau til de mange dygtige og dedikerede mennesker på og omkring TV2 Sport.”

 

”Vi troede på en vej med stort fokus på dansk sport og uden de mange og meget dyre internationale fodboldrettigheder. Det viser sig, at danskerne heldigvis har været enige med os. Der er et marked for dansk sport både fra de hjemlige ligaer og fra den internationale scene, hvor de danske sportsfolk gør det godt. Vi skylder en stor tak til vores mange samarbejdspartnere i dansk idræt og til de distributører, der valgte at tro på TV2 Sport-projektet og selvfølgelig mest af alt til de danske sportsfans, der har valgt TV2 Sport til.”

 

Også i 2016 vil man kunne opleve AutoMester Danish Thundersport Championship live på TV2 Sport.