Det kan godt være, at Mikkel C. Johansen, Slagelse, ikke fik nogen titel ud af årets deltagelse i AutoMester Danish Thundersport Championship, men han har stadig muligheden for at vinde en pris. Det er Grangia Erhvervsprisen, som han er blevet indstillet til.

2015-DTC-Johansen-Mikkel-09

Mikkel C. Johansen er blevet indstillet til Grangia Erhvervsprisen, som uddeles i november.

”Mikkel kører racerløb på højeste niveau i Danmark sammen med navne som Casper Elgaard og Jan Magnussen. Mikkel bruger lokale sponsorer fra Slagelse, som han kører med på bilen. Derudover stiller Mikkel ofte op til arrangementer i Slagelse og giver nysgerrige bilinteresserede mulighed for både at se den særlige bil og hilse på Mikkel selv,” hedder det i motivationen fra JCI Slagelse, som står bag Grangia Erhvervsprisen.

 

Grangia Erhvervsprisen uddeles til en person, som er mellem 18 og 40 år, og som i særlig grad har været med til bl.a. at placere Slagelse på landkortet, har skabt værdi for samfundet og markeret sig indenfor sit felt, ligesom vedkommende skal være innovativ og gøre en positiv forskel for det lokale erhvervsliv.

 

Udover Mikkel C. Johansen er Mustafa Kivrak fra Sweet Cake og Cathrine og Christian Rudolphs fra Sofakompagniet indstillet til prisen, som JCI Slagelse står. JCI Slagelse er Slagelses lokale afdeling af Junior Chamber International, og den 12. november afsløres det, hvem der tager prisen, ved et stort gallashow på Borreby Gods.