Også i 2017 kommer Jan Magnussen, Roskilde, til at deltage i MASCOT Danish Thundersport Championship, men det bliver ikke den eneste opgave, han får de hjemlige baner i den næste sæson. Han skal også coache en helt ny kører i Magnussen Racing Experience, for teamet bliver også repræsenteret i den nye Formel 4-klasse. Det bliver med Christian Rasmussen, Dragør.

”Da nyheden om Formel 4 i Danmark røg ud, var vi ikke længe om at tage beslutningen om en udvidelse af vores aktiviteter,” siger Jan Magnussen. ”Formel 4 er en spændende serie, som dukker op mange steder i Europa, og med Christian Rasmussen i sædet er vi sikre på at være med helt fremme i feltet, når bilerne debuterer på dansk grund til april.”

Christian Rasmussen var en de toneangivende kørere i Formel Ford-klassen, hvor han i år blev nummer to i Danmarksmesterskabet. Men den 16-årige kører har også erfaring med sit nye team.

”Jeg har tidligere stiftet bekendtskab med Magnussen Racing Experience under et praktikophold hos teamet, så jeg ved, at de er nogle af de dygtigste, der findes,” siger Christian Rasmussen. ”Deres tilgang til sporten er utrolig professionel, og samtidig er der en rigtig fed kultur på holdet.”