Da den første omgang af søndagens finale i MASCOT Danish Thundersport Championship var kørt, lå Michelle Gatting i front for feltet. Men da det ternede flag blev svunget, endte hun på en skuffende 11. plads, da hun til sidst var chanceløs med regnvejrsdæk på sin Ford Mustang.

”Vi havde først regn, så tørvejr, og så begyndte det at dryppe op til starten af finalen. Det endte med, at vi satte regnvejrsdæk på, men da jeg kom ud på banen, stod det klart, at banen var for tør til regnvejrsdæk. Jeg kunne se, at det ville blive 12 rigtigt lange omgange,” siger Michelle Gatting. ”Men jeg fik en god start på finalen. Jeg førte, men blev overhalet af Kasper H. Jensen. Det var lidt svært at holde ved ham, for jeg var kørt ud med et dæktryk, som ikke passede til de forhold, vi kørte under. Det var et spil. Men da jeg havde overgivet føringen til Kasper, troede jeg, at jeg kunne holde andenpladsen.”

”Jeg kunne se Kris Nissen og Christian Sørensen i mine spejle. Jeg følte mig til sidst bare som passager i bilen, for den sejlede rundt, og jeg måtte bare overlade pladserne. Det var to meget ydmygende omgange. Det var bare nederen, at de kom flyvende, og de kørte ind i mig, fordi jeg lå i vejen. Det var ærgerligt, for vi var lige kommet godt op i mesterskabet igen.”

Foto: Torben Weber Andersen.