Der var mange glade ansigter ved Yokohama DM-Finalen på FDM Jyllandsringen. Et af de gladeste havde Michael Markussen, Kolding, som i andet kvalifikationsheat tog sin første sejr nogensinde i AutoMester Danish Thundersport Championship.

Der var lykønskning fra teamchefen, da Michael Markussen havde vundet sin første DTC-sejr (foto: Nikolaj Karlshøj).

”Det var det bedste, der kunne ske,” siger køreren fra Magnussen Racing Experience. ”Alle omkring mig, mit team, min familie, mine sponsorer og ikke mindst mig selv har vidst, at jeg kan vinde løb. Nu fik jeg bevist det, endda til sæsonfinalen med masser af tilskuere og sponsorer på tribunerne, og det jeg vildt glad for.”

 

Selv om Michael Markussen scorede sin sejr i det andet kvalifikationsheat, hvor de otte bedste fra første kvalifikationsheat traditionelt starter i omvendt rækkefølge, så kom han dog ikke nemt til sejren. Han avancerede og kæmpede sig forbi Frederik Schandorff, Rønde, men måtte i den afsluttende del af løbet også se sig presset bagfra af Jan Magnussen, Roskilde.

 

”Michaels sejr er en kæmpe præstation, som viser, at de unge kørere for alvor har fået fat i DTC. Michael har virkelig kæmpet for det her, og jeg er så glad på hans og teamets vegne,” tilføjer Jan Magnussen.