Nicki Petersen, Hornslet, fik ikke den afslutning på sin 2015-sæson i AutoMester Danish Thundersport Championship, som han havde håbet på. Han kom kun til start i to af de tre heats, der blev kørt ved Yokohama DM-Finalen på FDM Jyllandsringen, for en kollision i andet kvalifikationsheat betød, at han ikke kunne starte i finalen.

Nicki Petersen fik ikke noget stort udbytte ud af Yokohama DM-Finalen (foto: CN Photo).

Men problemerne indtraf allerede under tidtagningen, hvor han placerede sig midt i feltet på en 12. plads ud af de 23 startende.

 

”Der er ikke meget at gøre ved det, men det lykkedes bare slet ikke at få en omgang uden langsommere biler som skulle passeres. Det er, for at sige det lige ud, pænt træls. Jeg må bare presse på for at overhale i første heat,” lød det fra en skuffet Nicki Petersen efter kvalifikationen.

 

Næste skuffelse kom i første kvalifikationsheat. Eller rettere på startstregen til løbet, hvor Nicki Petersen blev indblandet i en kollision.

”Man kan jo nogle gange undre sig over, at man kan blive påkørt, inden starten overhovedet er gået. At jeg kunne køre mig tilbage igennem feltet tilskriver jeg en perfekt kørende bil – den havde drengene ramt lige i skabet,” siger køreren fra Danpor Motorsport, som også i andet kvalifikationsheat blev indblandet i en kollision. Denne gang blev forhjulsophænget godt og grundigt ødelagt.

 

”Det har været en decideret møgweekend. Bilen kørte perfekt og kunne sagtens have taget mig længere op i feltet, men unødvendige påkørsler gav et lidt andet resultat. Jeg er skuffet, men sådan er motorsport en gang imellem. Nu er der da heldigvis tid til at rette bilen ud igen…”