For et år siden kunne Kasper H. Jensen tage sit andet mesterskab i DTC-regi, da han efter sin Rookie-sejr i 2015 vandt MASCOT Danish Thundersport Championship. Ved søndagen Yokohama DM-Finale på FDM Jyllandsringen har han mulighed for at tage sin tredje titel i streg.

”Godt nok var det forrige løbsweekend i Norge ikke helt, som vi forventede eller håbede på. Vi blev sat lidt tilbage, så det bliver en hård kamp, for mesterskabet er lidt ude af mine hænder,” siger Kasper H. Jensen, der har to alvorlige modstandere i titelopgøret. Det er den førende Lasse Sørensen og så den tidligere mester Jan Magnussen.

”Jeg er nødt til at gøre, hvad jeg kan, for det er noget med, at hvis jeg kører tre sejre hjem og Lasse slutter alle tre løb i top 3, så er det vist ikke nok. Men jeg er den kører, der er tættest på Lasse, og så er jeg stadig foran Jan. Og alt kan ske til finalen.”

Sidste år vandt Kasper H. Jensen titlen i MASCOT Danish Thundersport Championship, men inden Yokohama DM-Finalen ligger han på andenpladsen efter Lasse Sørensen.

”Jeg er hurtigere end Lasse på stopuret,” siger han. ”Jeg er den, der skal jage, og jeg er ikke længere den jagede. Før følte jeg, at jeg skulle forsvare, men nu ser jeg det sådan, at jeg har alt at vinde og intet at tabe. Det tror jeg er min force. Lasse kan ikke tillade sig at lave for mange fejl.”

Foto: Henning Smed.