Dennis Lind er i år vendt tilbage til MASCOT Danish Thundersport Championship, og selv om han har haft uheld på dels Rudskogen Motorsenter, dels Ring Djursland, så har gadeløb vist sig at være hans helt store styrke i år. Efter at han tilbage i maj tog en finalesejr ved Classic Race Aarhus, kunne han i weekenden føre endnu en triumf til sit CV, nemlig finalesejren ved weekendens Copenhagen Historic Grand Prix.

På Bellahøj Park kørte han sig allerede lørdag eftermiddag til en sejr i første kvalifikationsheat, mens han søndag formiddag i andet kvalifikationsheat fik arbejdet sig fra en startposition som nummer otte til en tredjeplads ved det ternede flag, efter at han undervejs havde været helt fremme på andenpladsen. Og i finalen var det kun Lasse Sørensen og Kasper H. Jensen, som indledningsvis kunne udfordre køreren fra LM Racing, som i pointtabellen nu er rykket fra trettende- til sjettepladsen.

I kampen om mesterskabet står kampen stadig mellem Lasse Sørensen og Kasper H. Jensen. Og de to kæmpede også tæt og intenst på vejene omkring Bellahøj i weekenden. Selv om det lykkedes Lasse Sørensen som den eneste af de to at vinde et løb ved Copenhagen Historic Grand Prix, formåede Kasper H. Jensen alligevel at forøge sit forspring med to point.

Copenhagen Historic Grand Prix gav i øvrigt comeback til Michelle Gatting, som i den Chevrolet Camaro, som normalt køres af Jan Magnussen, blev nummer fire i finalen efter at have kørt to fjerdepladser hjem i de to kvalifikationsheat.

Næste afdeling af MASCOT Danish Thundersport Championship køres den 26. august på FDM Jyllandsringen.