I 2002 var Jason Watt og Henrik Lundgaard arge rivaler i det daværende Danish Touringcar Championship – forløberen til det nuværende Danish Thundersport Championship. Jason Watt endte som mester i sin håndbetjente Peugeot, mens den tidligere Europamester i rally, Henrik Lundgaard, fik sig noget af et kulturchok efter skiftet til banesporten.

I weekenden mødes de to familier igen. Men det er den næste generation, som skal dyste mod hinanden i den nye Renault F4-serie, der får Danmarkspremiere i weekenden på FDM Jyllandsringen. Og begge familier er teamet op med to andre stærke danske racernavne. Noat Watt stiller op for Magnussen Racing Experience, mens Daniel Lundgaard skal køre for Ronnie Bremers Racing Factory.

”Jeg glæder mig helt vildt til at komme i gang. Jeg har allerede testet Formel 4-raceren sammen med teamet i Italien, og det var en fed oplevelse,” siger Noah Watt. ”En formelracer er en helt ny verden, når man er vant til en gokart. Banen er større, bilen er større, farten er højere, og der er endnu flere ting at være opmærksom på. Men jeg fandt mig hurtigt til rette i bilen, og jeg ser frem til at komme tilbage i sædet og møde teamet igen.”

”Mit mål er det samme som det altid har været, når jeg kører racerløb. Jeg kører for at vinde,” lyder det fra Daniel Lundgaard, der sidste år blev mester i Formel Ford, hvor han med 13 sejre deler rekorden om flest sejre i en sæson med Kevin Magnussen og Jesper Egebart. ”Mine egne mål og mine ambitioner er at vinde, men jeg ved også, jeg får nogle stærke modstandere. Noah Watt er hurtig, ingen tvivl om det. Christian Rasmussen er en utrolig dygtig kører og kan være en trussel ligesom Frederik Vesti, der også var stærk i Formel Ford.”

Renault F4-serien kører et løb lørdag og to løb søndag – det sidste midt mellem første og andet kvalifikationsheat for MASCOT DTC-serien.