Også i 2018 vil Classic Race Aarhus danne rammen om en afdeling MASCOT Danish Thundersport Championship. Det sker, når den niende udgave af gadeløbet omkring Mindeparken mellem Marselisborg Slut og Århusbugten finder sted den 25.-27. maj 2018.

”Classic Race Aarhus er for mig og hele teamet noget helt specielt. Jeg er fra Aarhus og Massive Motorsport har base i byen. Det er et fantastisk arrangement med en masse glade tilskuere og en bane, der bare ikke kan placeres i kønnere omgivelser,” siger Massive Motorsports Casper Elgaar: og forklarer, hvorfor byløb er så specielt:

”Det er en mere intens form for motorsport, for begår du en lillebitte fejl, udgår du. Gør du det samme på f.eks. Jyllandsringen, mister du måske 2-3 tiendedele. Det gælder virkelig om at gøre tingene perfekt. Du skal hele tiden være en centimeter fra betonmuren, og det gør det ekstra spændende. Man kan aldrig slappe af på en gadebane.”

Classic Race Aarhus er bygget op omkring de historiske klasser, men har MASCOT Danish Thundersport Championship som et af sine sportslige højdepunkter.

”Classic Race Aarhus er et arrangement, hvor vi præsenterer syv årtiers motorsportshistorie, og derfor skal vi naturligvis også have DTC-klassen med på programmet,” siger Classic Race Aarhus’ direktør, Mike Legarth, der selv har lange relationer til netop DTC-klassen.

”Jeg var jo med i den første udgave af DTC i nullerne, og jeg husker det som nogle af mine bedste, personlige oplevelser fra motorsporten. Dengang havde vi godt 300 hestekræfter i bilerne. Nu har kørerne 500 og lidt mere under højrefoden, og man skal virkelig oppe sig for at kunne udnytte det.”

Foto: Classic Race Aarhus.