Nyhed fra DTC Motorsport 11. februar 2014.

 

Den hurtige franske mærkeklassen får i kommende sæson ny promotor i form af tidligere DTC-kører Martin Jensen, der de seneste sæsoner har serviceret flere af DS3-racerne gennem sit firma Insight Racing Denmark.

 

”Jeg har været med i udviklingen af Citroën DS3 Cup i flere år, og igennem Insight Racing Danmark har vi bygget og indsat en række biler i klassen”, siger Martin Jensen i en pressemeddelelse.

 

_S4Q4616

I 2014 vil den populære Citroën DS3 Cup blive supportklasse til DTC-serien.

 

”For mig er Citroën DS3 Cup en klasse med et enormt potentiale. Du kan købe en racerbil for relativt få penge og konkurrere med både talenter og gentleman-kørere i en bil som er til at styre – men alligevel kræver lidt træning, hvis man skal være med helt i toppen.”

 

Klasserepræsentant for Citroën DS3 Cup, Kim Lund Johansen, glæder sig over aftalen med Martin Jensen og Insight Racing Denmark.

 

”Jeg havde allerede i løbet af sidste sæson nogle gode snakke med Martin (Jensen, red.), og hans viden og erfaring kommer til at påvirke klassen i den rigtige retning. Martin Jensen er klar over, hvad der skal til, og han er ikke bange for at yde en ekstra indsats. Jeg har en klar fornemmelse af, at der kommer til at ske spændende ting i den kommende tid.”

 

Som en del af promotoraftalen kommer Insight Racing Denmark fremover til at være officiel leverandør af reservedele til Citroën DS3 Cup.

 

Derudover kommer Citroën DS3 Cup i år til at være supportklasse til DTC-serien ved fem ud af seks af klassens løbsweekender, hvilket sikrer en enorm eksponering overfor publikum og motorsportsfans. Ifølge Martin Jensen er klassen det bedste bud på en dansk standardvognsklasse for kørere, der fokuserer på det sportslige.

 

_S4Q8031

Martin Jensen og Insight Racing Denmark bliver ny promoter for Citroën DS3 Cup i 2014.

 

”Vores DS3 Cup-racer er relativt billig at komme til for penge, og dét vel at mærke til en løbsserie med 100% ens biler. Det betyder, at det hele kommer an på kørerens evner bag rattet – og det plejer gerne at give close racing og spændende oplevelser til både kørere og publikum.”

 

Klassen samarbejder desuden med Dansk Automobil Sports Union omkring talentudvikling. Den godt 200 hestekræfter stærke Citroën-racer er perfekt til en gokartkører, som ønsker at skifte til “rigtig” banesport.

 

”Derudover er klassen fortsat meget attraktiv, idet vi igen i 2014 tilbyder kørerne at stå i et fælles telt for hele klassen. Olien sørger TOTAL for at levere uden beregning og reservedelene er til nettopris. Derudover arbejder vi på igen at kunne betale startgebyret for alle kørere i klassen. Samarbejdet med Citroën Danmark giver mange fordele, understreger Martin Jensen.

 

Løbskalender for Citroën DS3 Cup 2014

FDM Jyllandsringen – 26-27. april
Rind Djursland – 31. maj – 1. juni
Rudskogen (N) – 21-22. juni
GP DANMARK – FDM Jyllandsringen – 29-31. august
Ring Djursland – 6-7. september
FDM Jyllandsringen – 27-28. september