Casper Elgaard har fået sin andenplads fra Copenhagen Historic Grand Prix tilbage (foto: Dennis Risager).

Ved finalen i MASCOT Danish Thundersport Championship på Bellahøj Park var det Casper Elgaard, Risskov, der krydsede målstregen som toer efter Kasper H. Jensen, Hinnerup. Men på dagen fik han hverken pokal eller point for indsatsen. Han blev nemlig udelukket for ikke at have udført en strafbane, som han var blevet idømt for at påkøre floppys på banen.

 

Straffen appellerede Massive Motorsport med henvisning til, at der var anvendt en kridttavle til at signalere til deltagerne, og teamet har nu fået medhold i sagen.

”Jeg har fået medhold i, at det skilt, der blev brugt, ikke var efter reglementet, og man har derfor droppet udelukkelsen, og jeg får derfor to sekunders straf ligesom alle dem i heat 2 fik, som ikke udførte strafbaner, og derfor har jeg fået min andenplads tilbage,” fortæller Casper Elgaard.

Før afgørelsen var Ford Mustang-køreren 43 bruttopoints efter Michael Markussen, Kolding.

”Jeg synes, at jeg har fået en anden chance,” siger Casper Elgaard ”Kampen om titlen er i hvert fald genoptaget, og som jeg kan regne det ud, er jeg nu kun 28 point efter. 28 point er stadig meget, men førstepladsen er indenfor rækkevidde.”