Når det traditionsrige GP Danmark i weekenden den 6.-8. september køres på FDM Jyllandsringen, tæller programmet udover en dobbeltafdeling i MASCOT DTC-serien også en afdeling af standardvognsmesterskabet TCR Scandinavia. Og i en af bilerne i feltet vil Massive Motorsports teamchef Casper Elgaard være at finde.

”Siden jeg stoppede som professionel kører i DTC-serien, har jeg nydt ikke at være racerkører og at kunne koncentrere mig om alle de andre ting i teamet,” siger Casper Elgaard. ”Men nu har jeg fået mulighed for at komme ud af køre løb i en TCR-racer, og så er jeg spændt på at komme ud at køre igen. Dels fordi det er på Jyllandsringen, dels fordi det er GP Danmark.”

Bilen, Casper Elgaard skal køre, er en Honda Civic, som JAS Motorsport indsætter i løbet. Modellen anvendes i dels VM-serien, dels i den italienske serie, men det er første gang, at den kommer til Skandinavien.

”Som et professionelt racerteam kigger vi i Massive Motorsport hele tiden på muligheder for fremtidige programmer. I den forbindelse har vi været i dialog med Honda og JAS Motorsport omkring TCR-bilerne, som vi synes er interessante. Vi kom ind på, at TCR Scandinavia skulle køre en afdeling på Jyllandsringen. Det ene ord tog det andet, og vi begyndte at snakke om, hvordan vi kunne få en bil ud at køre,” fortæller Casper Elgaard.

Han havde dog visse betænkeligheder ved atter at tage køredragten på og selv sætte sig bag rattet af en racervogn igen.

”GP Danmark er det største løb for os,” siger han. ”Vi har en dobbeltafdeling af MASCOT DTC-mesterskabet, så vi får rimelig travlt i teamet. Men muligheden for at prøve JAS Motorsports bil var for god til at sige nej til. Heldigvis har vi fundet en løsning, hvor JAS Motorsport sørger for at servicere Hondaen sammen med en række folk, vi har kaldt ind, så det ikke kommer til at gå ud over den opbakning, vi giver Kasper H. Jensen og Max Klinkby-Silver i MASCOT DTC-serien.”