Det blev til en andenplads for Ronnie Bremer, da tredje afdeling af MASCOT DTC-serien blev kørt i weekenden på FDM Jyllandsringen, og det var et tilfredsstillende resultat for køreren fra MB Racing.

”Jeg er faktisk rigtig glad for den andenplads, selv om det måske lyder lidt mærkeligt. Sagen er, at bilen ikke fungerede helt som den skulle, så vi har noget, vi skal hjem og kigge på,” siger Ronnie Bremer. ”Men det skal ikke lyde som en undskyldning, for Kasper Jensen var hurtig denne weekend og gjorde det rigtig godt i finalen. Jeg vidste godt, at starten ville blive ekstremt vigtig, for jeg lå i ydersporet, og med to teamkammerater på første- og tredjepladsen, var der stor chance for at blive klemt ude i første sving.”

”En andenplads er stadig et godt resultat og udløser nogle gode mesterskabspoint. Desværre mister vi afstand til toppen i denne weekend, men bevarer dog vores position i kørermesterskabet. Heldigvis er vi ikke engang halvvejs i sæsonen, så der er stadig chance for at nå målet om et mesterskab.”

Foto: Dennis Risager.