Mikkel C. Johansen, Slagelse, havde fået borgmesterlig opbakning i forbindelse med årets Yokohama DM-Finale. Stén Knuth, der er borgmester i Slagelse Kommune, havde taget turen fra Vessjælland til Midtjylland for at følge en af kommunens hurtige drenge, men det blev desværre ikke til en søndag med gode resultater.

Mikkel C. Johansen fik moralsk opbakning af Slagelse Kommunes borgmester, Stén Knuth (foto: Motorsporten.dk).

”Det skyldtes især et noget uheldigt første heat, hvor jeg blev kørt af to gange og til sidst måtte udgå med skader på dæk og batteri,” fortæller Mikkel C. Johansen. Og jo, den med batteriskader er god nok. Batteriet blev i en kollision slået løs, og den havnede ved baghjulsophænget og til sidst skete der en kortslutning, som dels fik batteriet til at eksplodere, dels motorstyringen til at stå af.

 

”Til heat 2 kunne vi, som så mange andre ellers kunne, desværre ikke få lov bytte vores heraf noget skadede dæk til et nyt dæk,” siger Mikkel C. Johansen. ”Derfor måtte jeg starte heat 2 fra 22. pladsen med noget tvivlsomme dæk – dog var jeg hurtigt men kortvarigt helt fremme og snuse til sjettepladsen, da et dæk gav op, og jeg måtte tage til takke med ottendepladsen her.”

Mikkel C. Johansen fik ikke den sæsonafslutning, han havde håbet på (foto: CN Photo).

Heller ikke i finalen havde Mikkel C. Johansen heldet med sig.

 

”Jeg startede fra 15. position og var på få omgange helt oppe på sjettepladsen. Men undervejs snittede jeg en konkurrent, som var på afveje, hvilket rev bilens splitter løs, hvilket væsentligt forringede bilens køreegenskaber,” fortæller Ford Mustang-køreren. ”Dog nåede jeg over målstregen som nummer 5, hvilket er godkendt alt taget i betragtning. Dog følger jeg, at vi som team var bedre end det, så en podieplads havde været kærkommen, men det må vi nu vente lidt med at bevise.”