Der var flere af bilerne i MASCOT Danish Thundersport Championship, som fik betoneksem og andre skader som konsekvens af ubarmhjertige møder med baneafgrænsningen ved Classic Race Aarhus’ bybane.

Christian Sørensen sluttede sit første kvalifikationsheat frontalt i en dækmur. I chikanen på Carl Nielsens Vej kom han for langt ud i sporet og fik ikke drejet tilstrækkeligt, hvorfor hans bil fra Stark Racing endte i dækmuren, så der måtte indsættes safety car.

For Nicholai Eberhard og Ronnie Bremer sluttede løbet efter møder med betonvæggen i rundkørslen ud for Marselisborg Slot. Første mand i problemer var Nicolai Eberhard, som snittede betonen med venstre forhjul, så dette røg af bilen, som han alligevel kunne guide ind i en ’buslomme’, så det ikke var nødvendigt at bruge safety car.

På sidste omgang var det så Ronnie Bremers tur til at give sin bil asfalteksem. Han snittede betonen med venstre bagskærm, og det sendte den rundt i et spin, så bilen røg sideværts ind i et autoværn med højre side og ikke kunne fortsætte.

Ved alle uheldene skete der kun materiel skade.