Jan Magnussen, Roskilde, havde et pænt stort forspring i MASCOT DTC-serien, da han ankom til Ring Djursland for at køre årets tredje afdeling. Men det forspring skrumpede i den grad ind i takt med, at weekendens finale blev kørt.

2016-DTC-Magnussen-Jan-04

”Jeg bliver overhalet af en konkurrent under starten, og da jeg forsøger at komme forbi ham, støder vi sammen,” forklarede en skuffet Jan Magnussen efter en kollision med Frederik Schandorff, Rønde, beskadigede hans hjulophæng. ”Det var en ærgerlig og banal måde at udgå på, når vi nu havde kæmpet så hårdt hele weekenden. Heldigvis er skaderne til at overskue, og bilen er klar igen til næste afdeling i København.”

Frederik Schandorff var dog ikke den eneste kører, som Jan Magnussen havde nærkontakt med. Han ramte således Michelle Gatting, Hørsholm, i andet kvalifikationsheat.

”Det var meget, meget uheldigt, og Michelle er helt uden skyld. Jeg havde en kamp med Schandorff, og det involverede uheldigvis Michelle, hvilket jeg naturligvis er ked af,” siger Jan Magnussen, som trods de manglende point i finalen kunne rejse fra Ring Djursland med føringen i MASCOT DTC-serien intakt.

”Jeg havde håbet på en sejr, men sådan skulle det ikke være. Teamet har kæmpet fantastisk hele weekenden, og vi tager fra Ring Djursland med mesterskabsføringen i behold,” siger Jan Magnussen.