Copenhagen Historic Grand Prix medførte en del ændringer i pointtabellen i MASCOT Danish Thundersport Championship. Kasper H. Jensen, Hinnerup, overtog således førstepladsen efter Jan Magnussen, Roskilde, men et af hans bysbørn – Martin V. Jensen – avancerede også. Han rykkede fra sjette- til fjerdepladsen.

Fjerdepladsen i MASCOT DTC-serien indtages nu af Martin V. Jensen (foto: Dennis Risager).

”Det var en rigtig god weekend, og pointmæssigt er vi kommet godt med. Indrømmet, jeg havde nok ikke inden løbet regnet med, at jeg ville ligge der i tabellen, hvor jeg ligger nu,” siger Martin V. Jensen.

Da første kvalifikationsheat skulle starte, var udgangspunktet ikke det bedste. Han skulle nemlig starte helt nede som nummer 18.

”Jeg nåede ikke at få den første fri omgang (i tidtagningen, red.), og på den næste blev der indsat en safety car på grund af et uheld, og derefter kom der regn,” siger han. ”Så set i det lys er jeg meget tilfreds med min fjerdeplads i finalen.”

Udover fjerdepladsen i finalen blev Martin V. Jensen også bedste U21-kører, og i ungdomskonkurrencen deler han nu den sammenlagte førsteplads med Frederik Schandorff, Rønde.