Massiv Motorsport fik det bedste resultat til dato i denne sæson, da andet kvalifikationsløb for MASCOT Danish Thundersport Championship blev kørt på Rudskogen Motorsenter. Her blev det nemlig til en 1-2-sejr for Casper Elgaard, Risskov, og Lasse Sørensen, Svenstrup.

Casper Elgaard tog sæsonens første sejr i MASCOT Danish Thundersport Championship (foto: Erik Jørgensson).

Med baggrund i lørdagens femteplads skulle Casper Elgaard starte som nummer fire, men fik en flot start og lå ind i det første sving på førstepladsen foran Mikkel C. Johansen, Slagelse, Lasse Sørensen og Sebastian Aarvik, Norge. På anden omgang lykkedes det Lasse Sørensen at komme frem på andenpladsen, og her blev han løbet ud med godt et halvt sekunds afstand til teamchefen.

Lørdagens vinder Michael Markussen skulle qua sin sejr starte fra ottendepladsen, men i løbet af de to første omgange havde han fået arbejdet sig op på fjerdepladsen. Imidlertid var køreren fra Magnussen Racing Experience uheldig, for på den sjette omgang måtte han udgå, da en stempel gik ud af siden af motorblokken og sendte ham ud i et spin. Her måtte hans teamkammerat Jan Magnussen, Roskilde, udenfor asfalten for at undgå kollision, hvorved luftindtaget til hans køling blev blokeret, så han måtte køre i pit.