Nedenfor kan du finde svar på ofte stillede spørgsmål. Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte DTC.
Sidste bestillingsdag er typisk onsdag klokken 14.00 før et løb af hensyn til forsendelse. Herefter kan billetter købes på banen. Sidste bestillingsdag kan dog ligge tidligere, såfremt der er ekstra helligdage.
Vær ikke bekymret. Når du ankommer til FDM Jyllandsringen vil du stadig kunne købe enten tilskuerplads- eller paddockbilletter – og i mange tilfælde også tillægsbilletter til tribuner (disse tillægsbilletter kan dog være udsolgt, men du vil kunne komme til racerløb).
Børn under 12 år behøver ikke at have hverken paddock- eller tilskuerbilletter, såfremt de er ifølge med voksne. Børn under 12 år skal dog have en tillægsbillet, såfremt disse ønsker at sidde på en tribune.
Shoppen har ferielukket i de typiske, danske ferieperioder såsom industriferien i juli. Ordrer afgivet i denne periode vil typisk blive ekspederet på første arbejdsdag efter ferien.
De fysiske billetter til en ny sæson ligger typisk først klar ultimo marts/primo april. Har man brug for en fysisk billet inden da – eksempelvis som gave – anbefaler vi, at man køber et gavekort.
FDM Jyllandsringen har en ståtribune, hvor et bestemt afsnit er reserveret kørestolsbrugere. Handicappede har mulighed for at få deres ledsager gratis ind, hvis der købes en fuldprisbillet til den handicappede, og ledsageren har et handicapledsagerkort.